| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Андрій Сокол
|
Добавлено: Сб Май 10, 2008 09:42 Заголовок сообщения: автономність АРК |
|
|
| В Програмі праведність говориться про ліквідацію АРК. Але чи не приведе це до військових конфліктів? Як партія буде протидіяти цій проблемі? |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Андрій Сокол
|
Добавлено: Вс Май 11, 2008 10:37 Заголовок сообщения: АРК |
|
|
| Особисто я згоден з Партією про надання АРК статусу області.Проте вважаю, що в даний момент часу, така заява в програмі може викликати проблеми пов"язані з лротестами населення самого АРК проти входження Партії до складу ВР. Я пропоную "сховати в архів" ідею скасування АРК та надання їй обласного статусу, до моменту Духовного відродження кримського населення, коли Дух Св"ятий в їхніх і наших серцях допоможе домовитися та вирішити це питання. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Святослав

|
Добавлено: Пн Май 12, 2008 16:58 Заголовок сообщения: |
|
|
| "Переоформлення" АРК в область зніме багато кримських проблем. Як в свій час жорстко був придущений "бунт" кримського Президента, з подальшим скасуванням посади як такої, так і зараз скасування автономності подолає сепаратистські рухи підтримувані Великим Східним братом. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Володимир Єрьоменко

|
Добавлено: Ср Май 28, 2008 19:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Політика, це постийно змінюючийся ланцюг проблем. Але політичний діалог і постійна зміна кофігурацій "друзі - вороги" не повинні бути проблемою для розвитку політики. У своїй більшості "затягнення" у вирішенні питаннь і є ПРОБЛЕМОЮ. _________________ Правду може творити, тільки ПРАВЕДНИЙ! |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Дубовой Юрий

Зарегистрирован: 19.05.2008 Сообщения: 71 Откуда: Харьковская обл., пгт. Шевченково.
|
Добавлено: Пн Июн 16, 2008 17:57 Заголовок сообщения: |
|
|
| Согласен, что не должно быть преград для политического развития в Украине. Действительно, задержка в решении политических проблем отрицательно влияет на политическую атмосферу в Украине. Разделение страны на две страны с неопределёнными планами на будущее - есть проблема, которую необходимо решить, а не спрятать за пазуху. Уверен, что должно существовать решение этого вопроса, которое обрадует обе стороны. Скорее всего, это решение отличается от привычной модели «или - или», у Мудрости обычно есть третий вариант (Ин. 8:4-7; 4-я Цар. 5:10-12). |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
avdiy

|
Добавлено: Ср Июл 30, 2008 08:53 Заголовок сообщения: |
|
|
А по моему это обсолютно правильное решение, поскольку изначально заложеный троянский конь в образе АРК провоцировал конфликт. Смена статуса, снимет "бельмо", но не будет решением ВСЕХ проблем. Большинство проблем в АКР решит только согласованые и взаимоподдерживающие действия всех ветвей власти. _________________ Закони існують для того, щоб найсильніший не ставав всемогутнім. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
sokol
|
Добавлено: Чт Авг 07, 2008 11:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну якщо ви так вважаєте хай буде так. Але я так і не зрозумів як ми підемо проти думки кримського населення, яке хоч і є частиною українського, але знаходиться під впливом російської думки. Я сам за те щоб АРК став областю, але питання залишається. _________________ Спочатку шукай Царства Божого, а все інше прикладеться...
Матфія 6:33 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
кандыбка

|
Добавлено: Вс Авг 31, 2008 21:32 Заголовок сообщения: Re: АРК |
|
|
| Андрій Сокол писал(а): | | Особисто я згоден з Партією про надання АРК статусу області.Проте вважаю, що в даний момент часу, така заява в програмі може викликати проблеми пов"язані з лротестами населення самого АРК проти входження Партії до складу ВР. Я пропоную "сховати в архів" ідею скасування АРК та надання їй обласного статусу, до моменту Духовного відродження кримського населення, коли Дух Св"ятий в їхніх і наших серцях допоможе домовитися та вирішити це питання. |
с Божьей помощью решим и вопрос Крыма! с любовью а не агрессией решается абсолютно всё!А духовным возрождением крымского населения кто будет по вашему мнению заниматься? а вы уверены что его надо возрождать? брат? все люди от природы от рождения гениальны и самодостаточны, они просто этого не знают! и проблем в Крыму как и во всей Украине вообще нет! есть только манипуляции человеческим сознанием у населения! вы наверное это имели в виду иль нет?А в программе всё нормально написано!Вы что то о НЛП как о окультном писали-вы вот чем сейчас занимаетесь?ваша мысли лишь только одна из концепций(точек зрения) и ничего больше!А святой дух вы как на весь Крым излить желаете?сразу или отдельными порциями?И каким образом? мне кажется, что русская церковь и как и украинская будет немного противиться-вам не кажется?
Прости брат- я себя реально почувствовал на партийном сьезде врёмён СССР!И ещё если человек згоден и пишет:Особисто я згоден з Партією про надання АРК статусу області.то продолжение:
Проте вважаю, що в даний момент часу, така заява в програмі може викликати проблеми пов"язані з лротестами населення самого АРК проти входження Партії до складу ВР. Я пропоную "сховати в архів" ідею скасування АРК та надання їй обласного статусу, до моменту Духовного відродження кримського населення, коли Дух Св"ятий в їхніх і наших серцях допоможе домовитися та вирішити це питання.как то неуместно! А то получается человек згоден-и сразу не згоден! Разберитесь брат с внутренним конфликтом, желаю удачи! С уважением!  _________________ "Слова мудрых - как иглы и как вбитые гозди, и составители их - от единого пастыря" Екклезіаст 12,11. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
sokol
|
Добавлено: Ср Сен 03, 2008 15:18 Заголовок сообщения: |
|
|
1.мої думки які я висловлював про АРК були диктовані звичайним страхом і не бажанням змінюватися і бажанням перекласти всю відповідальність за нашу країну на Господа.Але Бог попрацював над моїм характером.
2.що стосується НЛП то я зізнаюсь раніше я цікавився цією наукою але з часом коли Бог втрутився в моє життя я почав дивитися на речи через призму християнського світогляду.Але зараз я не займаюсь окультизмом Бог мене звільнив від цього. А я так зрозумів ви не вважаєте НЛП чимось поганим? _________________ Спочатку шукай Царства Божого, а все інше прикладеться...
Матфія 6:33 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Avdenago
Зарегистрирован: 20.11.2008 Сообщения: 3 Откуда: simferopol.crimea.ua
|
Добавлено: Чт Ноя 20, 2008 12:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Ні в якому разі не можна ліквідувати автономію. Я як кримчанин та більшість населення проти. Росія буде впливати на півострів не зважаючи на його статус. До того ж функції органів влади АРК мало чим вірізняються від обласних. Права законодавчої ініціативи ВР АРК не має. _________________ Гал.5:13 К свободе призваны вы,
братия, только бы свобода ваша не
была поводом к угождению
плоти, но любовью служите друг другу. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Георгій Григор'єв Администратор сайта

|
Добавлено: Пн Ноя 24, 2008 15:07 Заголовок сообщения: |
|
|
| Avdenago писал(а): | | Ні в якому разі не можна ліквідувати автономію. Я як кримчанин та більшість населення проти. Росія буде впливати на півострів не зважаючи на його статус. До того ж функції органів влади АРК мало чим вірізняються від обласних. Права законодавчої ініціативи ВР АРК не має. |
Але, цей статус АРК, протиречить конституції України! _________________ А звільнившися від гріха, стали рабами праведності.
( Рим. 6:18 ) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|